توزیع وعده شام در آشپزخانه مرکزی دانشگاه و به صورت “بیرون بر” از تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰

توزیع وعده شام در آشپزخانه مرکزی دانشگاه و به صورت “بیرون بر” از تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰

سه شنبه، ۱۶ خرداد ۱۴۰۲

جهت رفاه حال دانشجویان خوابگاهی از تاریخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰ وعده شام در آشپزخانه مرکزی دانشگاه و به صورت “بیرون بر” توزیع می گردد.

به اطلاع دانش­جویان گرامی می­ رساند:

 جهت رفاه حال دانشجویان خوابگاهی از تاریخ ۲۰/۰۳/۱۴۰۲ وعده شام در آشپزخانه مرکزی دانشگاه و به صورت “بیرون بر” توزیع می گردد.

  • شرایط:
  • ظرفیت توزیع این وعده محدود بوده و در صورت تکمیل ظرفیت، پیغام “ظرفیت رزرو به پایان رسیده است” نمایش داده می‌شود.
  • دانشجویان متقاضی می‌توانند از طریق سامانه تغذیه نسبت به انتخاب “سلف مرکزی بیرون بر” در وعده شام غذای خود را از قبل رزرو نمایند.
  • محل توزیع غذا، طبقه ۱- ساختمان اداره امور تغذیه (آشپزخانه مرکزی) می‌باشد.
  • هزینه ظروف بسته بندی یک‌بار مصرف (ظرف غذا و قاشق و چنگال) در هزینه رزرو غذا لحاظ می‌گردد.
  • ساعت توزیع وعده شام در دانشگاه از ساعت ۱۹:۳۰ الی ۲۰:۳۰ می ‌باشد.

اداره امور تغذیه